Aalborg Havn opkøber stevedorevirksomhed

30-09-2015

Aalborg Havn A/S, der i dag ejer 30 % af Aalborg Stevedore Company A/S, har på et bestyrelsesmøde den 30. september 2015 godkendt købet af Royal Arctic Logistics A/S’ aktieandel på 70 %. Købet sker i henhold til aktionæroverenskomsten mellem de nuværende ejere. Aalborg Havn får dermed det fulde ejerskab af stevedorevirksomheden, som udbyder lastning og losning af alle typer gods, hovedsagligt på Østhavnen i Aalborg.

Aalborg Havn vil med overtagelsen, der træder i kraft senest ved årsskiftet, fastholde Aalborg Stevedore Company som en væsentlig servicefunktion på havnen:

- Vi vil fortsætte den positive udvikling, som selskabet er i. Det skal blandt andet ske gennem fastholdelse af et højt viden- og uddannelsesniveau, der sikrer kvalitet og sikkerhed i arbejdet på Aalborg Havn, siger adm. direktør i Aalborg Havn A/S Claus Holstein, og forsætter:

- Aalborg Stevedore Company er en vigtig samarbejdspartner for alle på og omkring havnen. Det forhold ønsker vi at styrke ved fortsat at imødekomme de store krav til fleksibilitet og opgaver. 

Royal Arctic Logistics, der driver spedition og linjeagentur i Aalborg, oplyste tidligere på ugen, at beslutningen om at afhænde aktierne i Aalborg Stevedore Company skal ses i lyset af den nyligt vedtagne strategi i moderselskabet Royal Arctic Line A/S, som har fokus på kerneforretningen til, fra og i Grønland.

 

Fakta om Aalborg Stevedore Company A/S

  • Tilbyder lastning og losning af alle typer gods.
  • Håndterer blandt andet monopæle, konstruktioner og vindmøllevinger for Bladt Industries og Siemens Wind Power.
  • Har ca. 20 medarbejdere og over 100 års erfaring i Aalborg.
  • Har adresse på Landdybet 10 på Østhavnen.

 


 

 For yderligere oplysninger kontakt venligst:

  • Adm. direktør Claus Holstein, Aalborg Havn A/S, tlf. 9930 1500, tlf. dir. 9930 1501 og email: ch@aalborghavn.dk
  • Presseservice (herunder foto, tekst, kontakt mv.): Publicity, Lise Grove, tlf. dir. 2420 2571 og lise@publicty.dk

 

 


Nyhedsarkiv

Nyheder

KONXION A/S