Aalborg Havn opruster med stærk profil

26-01-2016

Aalborg Havn henter ny medarbejder til erhvervsudvikling. Det er 54-årige Jesper Raakjær, som tiltræder i den nyoprettede stilling som forretningsudvikler. Her skal han være med til at drive og facilitere Aalborg Havns koncernstrategi om at være stærk på logistik og samarbejde: 

- Vi har store forventninger til den nye funktion, som internt skal bidrage til en styrkelse af vores organisation og strategi, og eksternt holde et skarpt fokus på erhvervsudvikling, heriblandt tiltrækning af nye virksomheder og målrettet arbejde med tilskudsmuligheder, siger adm. direktør i Aalborg Havn A/S Claus Holstein.  

Som forretningsudvikler skal Aalborg Havns nye mand arbejde tæt sammen med Aalborg Kommunes erhvervsafdeling, BusinessAalborg, med det formål at skærpe indsatsen i forhold til investeringsfremme og tiltrækning af nye virksomheder fra udlandet til Aalborg Havn og Aalborg Kommune. 

Aalborg Havn har hentet Jesper Raakjær fra Aalborg Universitet. Her han har været professor siden 2000, og fra 2012 har han fungeret som professor i Marine Governance and Coastal Policy. Jesper har tidligere arbejdet ved Institut for Fiskeriforvaltning og Kystsamfundsudvikling (IFM) og ved Dansk Institut for FiskeriTeknologi og Akvakultur (DIFTA), der begge er lokaliseret på Nordsøen Forskerpark, samt ved Institut for Produktion på Aalborg Universitet.

Sideløbende har Jesper Raakjær været videnskabelig rådgiver for Norfima AS i Tromsø, adjungeret professor for Department of Marine Affairs på University of Rhode Island, USA, bestyrelsesmedlem i Sea and Shore Marine Research, næstformand i Pelagic Skagen A/S og bestyrelsesformand i P. Anthonisen A/S.

Jesper Raakjær er uddannet cand.merc. med speciale i erhvervsudvikling, efterfulgt af ph.d. i 1992 og dr. scient. i 2009. Jesper er opvokset i Hals og har inden sin akademiske karriere været slæbebådsskipper, havnearbejder og erhvervsfisker. 

Jesper Raakjær tiltræder som forretningsudvikler i Aalborg Havn A/S den 1. april 2016.


Nyhedsarkiv

Nyheder

KONXION A/S